Vi kan altid bruge flere venner til festivalen, så vi vil her fortælle lidt om de opgaver der skal bruges hjælp til under festivalen Herunder.

For at kunne afvikle så stort et arrangement har vi brug for en stor skare af frivillige hjælpere, som vil stille deres tid og ekspertise til rådighed under festivalen. Hertil har vi festivalens støtteforening Triangle Folklore Festivals Venner, som er en forening med over 100 medlemmer som stiller sig til rådighed i det omfang der er muligt.

Skulle du have lyst til at være med som ven af festivalen og få en fantastisk sjov og spændende oplevelse og være med i et fællesskab med en flok entusiastiske mennesker vil vi meget gerne høre fra dig på:

Udfyld meget gerne følgende formular

og send den til info@trianglefolklorefestival.dk

skriv til ovenstående mail hvis du har yderligere spørgsmål

Powerpoint fra infomøde lørdag d. 25/02-2023

Guider

Hver gruppe har tilknyttet 2 guider, som følger dem under hele festivalen. Guiderne sørger for, at deltagerne kommer de rigtige steder, de løser evt. problemer undervejs – og er i det hele taget med til at sørge for, at grupperne får et godt indtryk af Danmark. Som guide for en grupper kommer man utrolig tæt på gruppen og dette kan give nogle rigtige gode og mangeårige venskaber. For at kunne være guide skal man være rimelig god til engelsk. Som guide kan vi garantere dig en fantastisk oplevelse.

Køkkenhjælpere

Det kræver et godt team at bespise ca. 500 personer en hel uge. Der skal bages brød, laves mad, serveres mad og der skal ryddes væk og vaskes op mv. Der startes tidligt med tilberedning af morgenmaden. Efter morgenmaden smører deltagerne selv deres madpakker. Når de sidst på dagen kommer hjem efter dagens program med enten optrædener eller sightseeing serveres der aftensmad. I løbet aftenen bliver der serveret kaffe/the med kage. Og efter gallashows når de optrædener kommer sent hjem vil der bliver serveret natmad – så der er masser af opgaver i køkkenet.

Servering af varm mad under festivalen til de deltagende
Mange munde at mætte til stor glæde for de deltagende.

Praktiske hjælpere

Dette er også én af de store opgaver under festivalen. Her skal bruges folk til at stille borde og stole op, pynte hallen, transportere materialer rundt til de forskellige arrangementer, sætte scener op, lægge dansegulv og meget mere.

En anden vigtig opgave er teknikgruppen som sørger for at der er lydanlæg på alle opvisningsplader – samt sørge for at der er den rigtige lyd og lys til gallashow.

Praktiske opgaver under festivallen
Opredning af sovepladser
Lydprøven er igang
Teknikken er i fuld gang

Salgsboder

Til workshops i hallen om aftenen er der salgsboder, der skal betjenes. Deltagere og gæster skal have mulighed for at købe kaffe/the, kage, øl, vand, slik, is og “souvenir”. På skolen er der hele ugen en kiosk hvor det er muligt at købe drikkevarer, slik og de mest fornødne ting. Dette er samtidig én af de store indtægts-kilder under festivalen.

Alle kan gå hen og blive tørstig efter så meget dans.