Indonesien / Indonesia

Vi bød dem velkommen til deres flotte farver og smukke bevægelser.

Belgien / Belgium

2016 blev også et gensyn med gruppen Gelmel fra Belgien. Med deres forrygende dans og musik.

USA

“Wild Goose Chase Cloggers” deltog i Triangle Folklore Festival 2016. Gruppen kommer fra Minnesota, USA. Vi glædede os til at opleve deres dans og musik.
Deres Hjemmeside

Taiwan

Hon-wa Folk Dance Troupe, Taiwan tryllebandt os til Triangle Folklore Festival 2016 med deres smukke og yndefulde dans. Vi er glade for at kunne præsentere en lille bid af Østens mystik.

Ungarn / Hungary

Somogy Dance Ensemble fra Ungarn deltager i Triangle Folklore Festival 2016. Vi glæder os til vidunderlig dans og musik.
Deres Hjemmeside

Mexico

Vi kunne stolt fortælle, at COMPANY OF FOLK MUSIC AND DANCE OF MEXICO HUEYITLATOANI deltog i festivalen i 2016. Det var en glæder at opleve gruppens fantastiske musik og dans igen. Gruppen deltog i festivalen i 2010.
Deres Hjemmeside

Letland / Latvia

Dardedze fra Letland deltog i Triangle Folklore Festival 2016., hvor de viste os deres fantastiske koreografier.
Deres Hjemmeside

Catalonien / Catalonia

Gruppen “Esbart Marboleny” viste forskellige danse fra Catalonien med traditionelle instrumenter som fløjte, sækkepibe, harmonika, guitar, violin, kontrabas og tarota, et catalonsk blæsinstrument.
Vi var glade for, at gruppen blev en del af Triangle Folklore Festival 2016.
Deres Hjemmeside

Serbien / Serbia

I 2016 deltog CULTURAL AND EDUCATIONAL CENTER BOGATIC, FOLKLORE ENSEMBLE „DJIDO“ fra Serbien i Triangle Folklore Festival. Vi glædede os til de farverige dragter og den smukke dans.

Italien

“Terra del Sole” fra Italien, deltog i Triangle Folklore Festival 2016. De var også med i festivalen i 2007, og vi var glade for at se deres livlige og farverige danse samt høre deres glade musik igen.

Slovakiet / Slovakia

Folkloregruppen MAGURA fra Slovakiet deltog i festivalen 2016. Vi var glade for at opleve deres smukke og kraftfulde dans og musik.
Deres Hjemmeside

Danmark / Denmark

Vi var stolte og glade over at kunne præsentere Folk Danes som den danske gruppe ved Triangle Folklore Festival 2016. Flere af gruppens medlemmer var med som guider under festivalen i 2013.
Deres Hjemmeside